Connect with us

Politic

Victor Ponta va intari politica de angajare a romilor in fabrici

Published

on

Intr-o vizita oficiala la Paris, premierul Victor Ponta a explicat jurnalistilor francezi de la cotidianul Les Echos care sunt planurile Romaniei pentru a-i tine pe romi in tara.
Victor Ponta a afirmat ca Romania si-a schimbat abordarea in problema romilor si a intensificat politicile de integrare a romilor in societate.
”Am inteles ca abordarea traditionala in care spunea ”nu e problema noastra” nu a fost eficienta. Dupa vizita lui Manuel Valls, de vara trecuta, am decis sa intarim politica de angajare a romilor in fabricile din Romania si de integrare a copiilor lor in scoli. Insa este un proces care va dura ani de zile”, a mai spus Victor Ponta.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015