Connect with us

Eveniment

Vizita Preşedintelui Partidei Romilor Pro Europa, sucursala Prahova, Ionel Marghiolescu în comunităţile de romi

Avatar

Published

on

 

Preşedintele Partidei Romilor Pro Europa, sucursala Prahova, Ionel Marghiolescu a vizitat în data de 27 septembrie 2017, comunităţile de romi din Municipiul Câmpina şi Comuna  Sotrile din judeţul Prahova.

”Dreptul la informare” este o acţiune iniţiată de Asociaţia Partida Romilor Pro Europa Prahova şi va continuă şi în alte comunităţi din judeţ.  Mulţumim tinerilor studenţi implicaţi în această acţiune.

Vineri, 15 septembrie a avut loc în sediul Asociaţiei Partida Romilor Pro-Europa Prahova  o întâlnire de lucru privind accesul la serviciile de sănătate. Au fost prezenţi mediatori sanitari, mediatori şcolari, lideri ai comunităţilor de romi, experţi locali. Totodată, PRPE Prahova salută prezenţa domnului subprefect al judeţului, domnul Emil Drăgănescu şi a reprezentaţilor DSP Prahova şi ASSC Ploieşti, cu menţiunea că pe viitor vor avea loc deplasări în comunităţile de romi din judeţul Prahova.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015