Connect with us

La zi

Ziua Copilului, sărbătorită în Parcul Sebastian

Published

on

Pentru a marca aşa cum se cuvine una dintre cele mai importante şi frumoase sărbători din an, APRPE a organizat la începutul acestei săptămâni un eveniment special dedicat Zilei Internaţionale a Copilului. Aproximativ 900 de prichindei au participat în Parcul Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei la evenimentul intitulat sugestiv „JUCÂNDU-NE ÎNVĂŢĂM”. Cei mici s-au bucurat de un spectacol pe cinste, cu muzică, dans, teatru, demonstraţii sportive, ateliere creative şi o serie de jocuri interactive.

Acţiunea din Parcul Sebastian s-a derulat cu sprijinul voluntarilor din Organizaţia de Tineret a PR. Tinerii romi s-au îngrijit ca fiecare copil să fie în centrul atenţiei şi să se bucure de câte un dar şi o supriză în această zi specială.

Evenimentul organizat de APRPE în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural Ştefan Iordache şi-a dorit să ofere copiilor din toate sectoarele Capitalei atât un moment distractiv cât şi un prilej pentru a-şi descoperii talente ascunse prin activităţi educative.

Reprezentanţii Clubului Sportiv Scorpion Bucureşti au impresionat audienţa cu o demonstraţie spectaculoasă condusă de Sensei Cătălin Dumitru.

O atracţie deosebită a zilei a reprezentat pentru numeroşi participanţi zona de face-painting organizată în Parcul Sebastian. Aici artiştii voluntari au oferit cu măiestrie micilor sărbătoriţi ocazia de a se transforma în personaje de poveste.

Deşi capricioasă în ultima perioadă vremea a ţinut cu sărbătoriţii zilei şi evenimentul s-a încheiatcu un moment artistic oferit de trupa Pam Pam.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015