Connect with us

La zi

162 de persoane vaccinate la Caravana mobilă în comuna Bălăușeri

Published

on

Caravana FII PREGĂTIT a fost transformată în centru mobil de vaccinare destinat zonei rurale și a început activitatea în comuna Bălăușeri din județul Mureș.

„Mâine, începând cu ora 10:00, Caravana de vaccinare mobilă va ajunge în comuna Beica de Jos, județul Mureș, alături de echipa medicală formată din medici, asistenți, voluntari ai UPU-SMURD Târgu Mures și personal și voluntari ai programului “Salvatori din pasiune” din cadrul ISU Mureș.

Din echipa de vaccinare a făcut parte și dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, iar prefectul județului Mureș, doamna Mara Togănel, a fost coechipier în acest demers extrem de important pentru revenirea la normalitate.

Mulțumim autorităților locale ale Județului Mureș, Instituția Prefectului, primăriei Bălăuşeri, Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Mureş și Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.”, se scrie pe pagina de Facebook RO-Vaccinare

Foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015