Connect with us

Activitate parlamentara

Cătălin Zamfir Manea: Parlamentul României condamnă rasismul, xenofobia şi antisemitismul

Published

on

Cătălin Zamfir Manea, deputatul minorității rome în Parlamentul României a susţinut o declaţie politică în care a condamnat mesajele rasiste îndreptate împotriva minorităţii rome, evreieşti şi maghiare din România.
„În urma cu puțin timp am susținut de la tribuna Camerei Deputaților o declarație politică de condamnare a tuturor mesajelor si manifestarilor rasiste îndreptate împotriva minorității rome, minorității evreiești și împotriva minorității maghiare din România. Acum, în Plenul Camerei Deputaților sunt transmise mesajele principalilor lideri politici ai partidelor parlamentare ( Ludovic Orban, Marcel Ciolacu, George Simion, Dan Barna, Varujan Pambuccian), pentru condamnarea antisemitismului, antitiganismului, xenofobiei și rasismului, toate acestea, în strânsă legătură cu atacurile recente împotriva minorității evreiești si a actriței Maia Morgenstern.
Camera Deputaților va adopta peste câteva minute o rezoluție pentru condamnarea rasismului, antisemitismului si xenofobiei.Pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor colegilor parlamentari care vor susține prin vot adoptarea rezoluției comune a Camerei Deputaților în această direcție. Va fi un pas extrem de important pe care Parlamentul României îl va face azi.” a scris Cătălin Zamfir Manea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Continue Reading
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015