Connect with us

La zi

„A doua șansă” la educație

Published

on

Echipa emisiunii „Din Viața Romilor”, alături de dl. Marian Daragiu, vicepreședinte al Asociației Partida Romilor „Pro Europa” au ajuns astăzi în judeţul Salaj, în comunitățile de romi din Crasna – Huseni și Ratin, la festivitatea de absolvire a programului „A Doua Șansă”.

Cu acest prilej, 46 de adulti romi si-au primit cu emotie certificatele care le atesta absolvirea anului II de studiu, invatamant secundar inferior, echivalentul a 8 clase.

Ca parinti care au facut astfel dovada practica a intelegerii importantei educatiei, acestia ne-au asigurat ca vor face tot ce tine de ei pentru a se asigura ca ai lor copii vor avea un parcurs educational cat mai bun, posibil.


Apreciem si ii felicitam atat pe absolventi, cat si pe cadrele didactice implicate in programul „A Doua Șansă”.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015