Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Acte de proprietate pentru mii de gospodării de romi

Published

on

”Jumătate din gospodăriile rome nu au acte de proprietate”. Declarația îi aparține președintelui Agenției Naționale pentru Romi, Daniel Vasile. Invitatul Irinei Ursu în platoul emisiunii, la rubrica ”la un ceai cu rom”, anunță continuarea unui amplu program de realizare a actelor de proprietate și de identitate pentru romi din 16 localități, pe parcursul acestul an. Aceasta după ce în 2014 aproximativ 2000 de familii au fost ajutate să obțină aceste documente.

În aceeași ediție, îl cunoaștem pe Telemachos Dumitrache, profesorul de sport din Brăila care face zilnic naveta de 50 de km până la școala din comuna Șuțești. Își dedică tot timpul elevilor săi, iar rezultatele se văd. Telemachos Dumitrache este pentru noi (R)omul de 10!

Sâmbătă aflați și toate informațiile necesare despre admiterea la facultate pe locurile speciale pentru romi și despre campania  APRPE ”Noi îți dăm recomandarea”.

Zita și Sorin vă însoțesc oriunde, chiar și în vacanță, de la 10 fix, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015