Connect with us

Educatie

Activitate academică exclusiv online la Universitatea din Bucureşti

Partida Romilor

Published

on

Senatul Universităţii din Bucureşti a decis, în şedinţa de miercuri, derularea activităţii academice din cele 19 facultăţi exclusiv în sistem online începând de joi.

Potrivit unui comunicat de presă al UB, decizia vizează o perioadă de 14 zile (22 octombrie – 4 noiembrie), urmând ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, perioada să se prelungească.

„Senatul Universităţii din Bucureşti a decis în şedinţa de astăzi, 21 octombrie 2020, derularea activităţii academice din cele 19 facultăţi exclusiv în sistem online, începând de mâine, 22 octombrie 2020. Decizia vizează o perioadă de 14 zile (22 octombrie 2020 – 4 noiembrie 2020), urmând ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, perioada mai sus menţionată să se prelungească”, afirmă reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

UB menţionează că, în perioada anterioară acestei decizii, cea mai mare parte a activităţilor academice din cadrul UB se desfăşura deja pe platforme online.

Conducerea UB precizează că serviciile administrative vor fi asigurate în continuare potrivit recomandărilor în vigoare, atât online, cât şi faţă în faţă, în situaţiile în care se impune prezenţa fizică.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015