Connect with us

Social

Administraţiile locale nu vor mai plăti taxe pentru avize

Administraţiile locale nu vor mai plăti taxe pentru avizele eliberate de autorităţile publice, de companiile de stat şi de cele private pentru proiectele de interes public

Published

on

Administraţiile locale nu vor mai plăti taxe pentru avizele eliberate de autorităţile publice, de companiile de stat şi de cele private pentru proiectele de interes public, a declarat secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean.

Potrivit acestuia, Executivul pregăteşte un act normativ în baza căruia unităţile administrativ-teritoriale nu vor mai plăti contravaloarea avizelor către autorităţile emitente.

„Avem în vedere, în foarte scurt timp, un act normativ care să scutească UAT-urile de plata avizelor pentru proiectele publice, pentru că, într-adevăr, este o mare problemă şi pare absurd ca o primărie să plătească un aviz, în general către companii de stat, dar nu numai, pentru proiecte care se fac în interes public. Costurile avizelor sunt foarte mari, la CNAIR, la Apele Române sau unde mai aveţi”, a afirmat Abrudean.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015