Connect with us

Social

AMOFM: 2.296 locuri de muncă disponibile în Bucureşti

Un număr de 2.296 locuri de muncă vacante sunt disponibile începând de miercuri, 1 septembrie, până miercuri, 8 septembrie, în evidenţele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca Bucureşti

Published

on

Un număr de 2.296 locuri de muncă vacante sunt disponibile începând de miercuri, 1 septembrie, până miercuri, 8 septembrie, în evidenţele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti, potrivit datelor furnizate de către agenţii economici, se menţionează într-un comunicat publicat de instituţie.

Dintre acestea, 165 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 396 persoanelor cu studii medii, 1.466 pentru muncitorii calificaţi şi 269 pentru muncitorii necalificaţi.

Baza de date a locurilor de muncă vacante este în permanentă dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti va publica zilnic, pe site-ul instituţiei, locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

AMOFM Bucureşti furnizează gratuit serviciul de mediere a muncii, prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

Totodată, AMOFM Bucureşti face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de către angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Astfel, serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015