Connect with us

Social

AMOFM Bucureşti: Comunicare exclusiv online cu beneficiarii măsurilor financiare

Partida Romilor

Published

on

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti a iniţiat, începând de sâmbătă, comunicarea exclusiv prin mijloace online cu beneficiarii măsurilor financiare derulate prin această instituţie, potrivit unui comunicat al agenţiei.

Măsura vizează comunicarea cu toţi angajatorii şi şomerii care interacţionează cu AMOFM Bucureşti.

Reprezentanţii Agenţiei precizează că derulează, în prezent, printre altele, mai multe măsuri prin care angajatorii şi lucrătorii afectaţi de măsurile adoptate pentru combaterea pandemiei primesc diverse tipuri de sprijin financiar.

Astfel, în decizia privind comunicarea electronică se încadrează beneficiarii dreptului la indemnizaţia de şomaj, beneficiarii măsurilor de stimulare a angajatorilor finanţate din bugetul asigurărilor pentru şomaj, beneficiarii sumelor necesare pentru plata indemnizaţiei acordate ca urmare a reducerii sau întreruperii temporare a activităţii total sau parţial ca urmare a efectelor epidemiei COVID – 19 şi beneficiarii măsurilor active de sprijin imediat pentru angajatorii a căror activitate a fost redusă sau întreruptă total sau parţial ca urmare a efectelor răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, finanţate din bugetul asigurărilor pentru şomaj, se precizează în comunicatul AMOFM Bucureşti.

Beneficiarii AMOFM au la dispoziţie trei mijloace electronice de comunicare cu instituţia: e-mail, platforma http://aici.gov.ro şi serviciul online (care va fi funcţional pe site-ul ANOFM de la o dată care va fi anunţată ulterior).

„Dacă un beneficiar refuză să utilizeze comunicarea electronică şi se va prezenta la sediul AMOFM Bucureşti/ALOFM de Sector, din raza căreia îşi are domiciliul, i se vor prelua cererea, formularele şi documentele, sau, după caz, va fi programat într-o zi şi la o oră stabilite de comun acord în vederea depunerii acestor documente”, se arată în comunicatul citat.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015