Connect with us

Social

AMOFM: Peste 2.600 de locuri de muncă, disponibile în Bucureşti

Published

on

Un număr de 2.615 locuri de muncă sunt vacante în perioada 28 iulie – 4 august în evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti, potrivit datelor furnizate de agenţii economici, informează instituţia.

Dintre cele 2.615 locuri de muncă, 380 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 431 persoanelor cu studii medii, 1.372 de locuri de muncă sunt pentru muncitorii calificaţi, iar 432 pentru muncitorii necalificaţi.

Baza de date a locurilor de muncă vacante este una în dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti publică zilnic, pe site-ul instituţiei, numărul actualizat al locurilor de muncă vacante declarate de angajatori.

Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

Astfel, AMOFM Bucureşti informează persoanele în căutarea unui loc de muncă cu privire la locurile de muncă vacante comunicate de către angajatori. Serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015