Connect with us

Social

ANOFM: 241 de locuri de muncă disponibile în judeţul Ilfov

Published

on

Un număr de 241 de locuri de muncă sunt vacante în judeţul Ilfov, conform datelor centralizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) – Ilfov.

În acest context, profesiile, meseriile sau ocupaţiile pentru care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: inginer producţie, agent de vânzări, cosmetician, femeie de serviciu, manager, operator recepţie, specialist marketing, lucrător comercial, casier, mecanic auto etc.

AJOFM precizează că informaţii despre condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi alte detalii suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei, situat în Bucureşti, în sectorul 4, de pe site-ul ANOFM sau la punctele de lucru ale AJOFM Ilfov.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015