Connect with us

Social

ANOFM: 98 de programe de formare profesională la nivel naţional în luna noiembrie

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza, în luna noiembrie, la nivel naţional, 98 de programe de formare profesională, pentru un număr de 1.458 de persoane

Published

on

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza, în luna noiembrie, la nivel naţional, 98 de programe de formare profesională, pentru un număr de 1.458 de persoane care beneficiază, conform legislaţiei, de servicii de formare profesională gratuite, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile pregătesc următoarele specializări: inspector (referent) resurse umane – 99 persoane, lucrător în comerţ – 84 persoane, operator introducere validare şi prelucrare date – 84 persoane, competenţe cheie-comunicare în limba română – 77 persoane, agent de securitate – 71 persoane, ajutor de bucătar – 63 persoane, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie – 60 persoane, îngrijitor spaţii verzi – 57 de persoane, competenţe antreprenoriale – 56 de persoane, femeie de serviciu – 56 de persoane.

Cel mai mare număr de participanţi înscrişi la cursurile de calificare se află în judeţele Dâmboviţa (126 de persoane), Mureş (112 persoane), Braşov (84 de persoane), Bucureşti (70 de persoane) şi Galaţi (70 de persoane).

Persoanele interesate de înscrierea la cursurile de formare profesionale se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul ANOFM.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015