Connect with us

Social

ANOFM va organiza 69 de programe de formare profesională în decembrie

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza în luna decembrie 69 de programe de formare profesională la nivel naţional, pentru 1.031 de persoane

Published

on

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza în luna decembrie 69 de programe de formare profesională la nivel naţional, pentru 1.031 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi de cea a Municipiului Bucureşti, potrivit unui comunicat remis vineri de instituţie.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează următoarele calificări: operator introducere validare şi prelucrare date – 98 de persoane; inspector (referent) resurse umane – 85 persoane; îngrijitor spaţii verzi – 76 persoane; inspector în domeniul sănătăţii şi securitaţii în muncă – 59 persoane; lucrător în comerţ – 56 persoane; competenţe cheie-comunicare în limba română – 42 persoane; femeie de serviciu – 42 persoane; ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie – 42 persoane; electrician constructor – 34 persoane; mecanic auto – 29 persoane.

Cursurile cu cei mai mulţi participanţi se vor organiza în judeţele Mureş (140 de persoane), Dolj (93 persoane), Dâmboviţa (84 persoane), Galaţi (84 persoane) şi Braşov (70 persoane).

Persoanele interesate de participarea la aceste cursuri se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul ANOFM.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015