Connect with us

Social

ANPC încurajează turiştii de pe litoral să semnaleze orice neregulă

Published

on

Echipele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor se află în perioada aceasta pe litoral pentru a se asigura că sănătatea oamenilor nu este pusă în pericol, potrivit unui comunicat.

Reprezentanţii instituţiei încurajează oamenii să semnaleze orice neregulă, pentru ca vacanţa tuturor să fie în siguranţă.

„Comandamentul de pe litoral este activ în fiecare an şi îşi propune să fie un model de succes pentru a veni în sprijinul consumatorilor. Intensificarea prezenţei echipelor ANPC pe litoral reprezintă dorinţa preşedintelui ANPC, domnul Claudiu Dolot, de a aduce instituţia mai aproape de consumatori şi de a fi şi mai prezenţi acolo unde este cazul, dar mai ales acolo unde sunt cetăţenii”, mai spun oficialii ANPC.

Aceştia avertizează că perioadele de concedii se pot transforma imediat în momente mai puţin plăcute dacă nu sunt respectate o serie de reguli cunoscute de operatorii economici.

„Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor îşi doreşte să fie un partener în sfera de consiliere pentru operatorii economici, dar recurge la toate mijloacele legale atunci când se demonstrează că nu sunt respectaţi consumatorii”, se mai spune în comunicat.

Consumatorii pot semnala neregulile observate la numărul de telefon 0219551 sau online la www.anpc.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015