Connect with us

La zi

Asociaţia Partida Romilor ‘’Pro-Europa’’ şi Asociaţia de Box Club Simion au organizat Cupa Simion la box – 2015

Avatar

Published

on

Sâmbătă, 12 decembrie 2015, la Liceul Mircea Eliade a avut loc Cupa Simion. Organizată de Asociaţia Partida Romilor ‘’Pro-Europa’’ în parteneriat cu Asociaţia de Box Club Simion. Viitorii boxeri ai României s-au întrecut în cadrul acestei competiţii. A fost şi un test pentru componentele lotului antrenat de Adrian Lăcătuş, care anul viitor se vor bate pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Marian şi Dorel Simion cauta viitorii boxeri pentru lotul olimpic. Cei doi organizează anual, alături de tatăl lor Gheorghe Simion, Cupa care le poartă numele. Ajunsă la a 7-a ediţie, gala i-a adus în prim plan pe cei mai buni pugilişti la categoriile junior şi tineret.
‘’O parte din ei, cu siguranţă vor călca pe urmele noastre, spre medalii internaţionale, chiar campioni mondiali şi medaliaţi olimpici’’, a declarat Marian Simion.

Nu au lipsit din ring nici fetele din lotul naţional, care anul viitor vor concura pentru un loc la Jocurile Olimpice de la Rio.
„La fete avem două şanse mari şi sper ca cele două fete să se califice”, a spus Adrian Lăcătuş, antrenorul lotului feminism de box.
La masculin, boxul românesc va fi reprezentat la Rio doar de Mihai Nistor.
„E vina tuturor, nu doar a cuiva anume, că nu ne-am pregătit din timp pentru aceste Jocuri Olimpice. Ca să calificăm peste patru ani, trebuie să începem pregătirea de acum şi să investim în sportivii. Mihai este un sportiv muncitor şi corect cu el şi cred că acolo a câştigat foarte mult şi e meritul lui”, a declarat Marian Simion cu această ocazie.

Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa”, în semn de recunoştinţă pentru aceasta nobilă artă a boxului a premiat fostele glorii ale acestui sport:
• Gheorghe Simion
• Ilie Dragomir
• Stan Florin
• Titi Cercel
• Iancu Nicolae
• Teodor Pîrjol
De asemenea, au mai fost premiat şi pugiliştii actuali:
• Marian Simion
• Dorel Simion
• Adrian Lăcătuş – antrenorul lotului feminin

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator