Connect with us

Educatie

Ateliere de teatru pentru copii şi adolescenţi – de vineri, la „Antipa” şi MNŢR

Ediţia 2021 a Festivalului de Teatru Independent – UNDERCLOUD se va desfăşura, începând de vineri

Published

on

Ediţia 2021 a Festivalului de Teatru Independent – UNDERCLOUD se va desfăşura, începând de vineri şi până pe 30 septembrie, în Grădina Muzeului „Grigore Antipa” şi la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

„UNDERCLOUD – Festivalul de Teatru Independent dovedeşte pentru a 14 oară consecutiv că este mai mult decât un festival unic şi mult aşteptat: spectacole de teatru necesar, workshop-uri-experienţă, spectacole-lectură în premieră mondială, expoziţie de video-portrete, lansări de carte în prezenţa autorilor şi ateliere de actorie şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi”, potrivit unui comunicat al Muzeului Antipa, transmis miercuri AGERPRES.

Grădina Muzeului Antipa devine pentru al doilea an loc de desfăşurare a festivalului şi găzduieşte secţiunea „MiniCloud”, concentrată pe atelierele de teatru pentru copii şi adolescenţi conduse de actriţa Alma Lascu. Atelierele au ca finalitate un spectacol-lectură unde protagoniştii care urcă pe scenă sunt chiar cursanţii şi au ca scop principal folosirea teatrului ca instrument de dezvoltare personală.

Primul modul are loc în weekendul 24 – 26 septembrie de la 10,00 la 11,00, iar al doilea va avea loc în aceeaşi zi de la 11,00 la 12,00. Al treilea modul se va desfăşura în perioada 27 – 30 septembrie de la 10,00 la 12,00.

Vârsta minimă de participare este 7 ani, o grupă urmând să fie formată din minim şase copii, maxim 10.

Înscrierile se pot face pe minicloud@undercloud.ro.

În programul ediţiei UNDERCLOUD din acest an vor fi prezenţi atât actori cunoscuţi, precum Maia Morgenstern, Florin Piersic jr, Marian Râlea, Rodica Mandache, Marius Bodochi, Istvan Teglas, Antoaneta Cojocaru, Alina Berzunţeanu, Richard Bovnoczki, cât şi actori tineri.

Pentru prima dată, UNDERCLOUD găzduieşte un atelier de yoga-teatru dedicat exclusiv profesioniştilor din domeniu, susţinut de actriţa Dana Rusu.

UNDERCLOUD este creat şi organizat de Asociaţia UNDERCLOUD şi susţinut de Ministerul Culturii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015