Connect with us

Monden

Banel Nicolita s-a casatorit religios

Avatar

Published

on

Cel mai fericit eveniment din viata lui Banel Nicolita s-a desfasurat duminica la Braila. Fostul jucator al Stelei a avut parte de cel mai fericit eveniment din viata sa, fotbalistul echipei nationale unindu-si destinele cu Cristina, femeia care i-a daruit deja o fetita.

Ceremonia si petrecerea au avut loc la Braila cu peste 300 de persoane
Banel Nicolita si sotia sa, Cristina, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, dupa ce anul trecut s-au casatorit civil. Dupa slujba religioasa, cei aproximativ 300 de invitati s-au mutat la o petrecere la care atmosfera a fost intretinuta de Constantin Enceanu, Andra, manelistul Adrian Minune dar si de formatia Lautarii din Chisinau.

Cununia religioasa a fost oficiata de doi preoti, atat in limba romana cat si in greaca, dupa cutuma Bisericii „Buna Vestire”, cunoscuta sub numele de Biserica Greaca.

Fericit nevoie mare, Banel a iesit in fata jurnalistilor cu fiica sa, Amalia Ioana, care acum are 10 luni. La iesire mirii au fost asteptati si de zeci de localnici curiosi, iar in uralele mutimii ei au eliberat in vazduh 10 porumbei albi.
Petrecerea a fost organizata la restaurantul unui hotel de pe malul Dunarii, unde oaspetii au fost rasfatati cu un meniu traditional. Mirii vor petrece luna de miere in Romania.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015