Connect with us

News

Bani pentru construirea de locuinte sociale pentru romi

Avatar

Published

on

Pentru prima oara, Agentia Nationala pentru Locuinte aloca in acest an bani pentru construirea de locuinte sociale pentru romi.

Programul-pilot a fost aprobat inca din 2008, dar anul acesta au venit si banii, asa incat Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) are pentru acest an 10 milioane de lei (2,2 milioane de euro) pentru constructia de locuinte sociale pentru comunitatea roma. Programul-pilot prevede constructia a 301 apartamente, 21 dintre acestea urmand a fi ridicate in comuna Halchiu din judetul Brasov. Repartizarea locuintelor sociale se va face de fiecare autoritate locala, dupa examinarea solicitarilor, pe baza unor criterii. Din comisiile de examinare vor face parte si cate un reprezentant al biroului judetean pentru romi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015