Connect with us

News

Bursa locurilor de munca destinata persoanelor din grupurile vulnerabile

Avatar

Published

on

Targ de joburi pentru persoanele cu handicap, romi sau tinerii peste 18 ani din sistemul institutionalizat de protectie.

O bursa a locurilor de munca destinata persoanelor din grupurile vulnerabile a avut loc la Timisoara. Beneficiarii sunt persoanele incadrate in grad de handicap, de etnie roma si tinerii peste 18 ani, care parasesc sistemul institutionalizat de protectie.

Evenimentul a avut loc la sediul Centrului Regional de Afaceri Timisoara si va reuni angajatori care isi vor prezenta oferta de locuri de munca vacante precum si cerintele posturilor care urmeaza sa fie ocupate.

Actiunea a fost organizata de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis.

Bursa locurilor de munca se desfasoara in cadrul proiectului „Participarea pe piata muncii a grupurilor vulnerabile din judetul Timis”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015