Connect with us

La zi

C.S. Botosani a castigat Turneul de Lupte Greco-Romane

Avatar

Published

on

Am mai scris in urma cu putin timp despre Manuel Stoica si Alfred Stoica, in varsta de 13 ani, veri primari. Datorita perseverentei antrenorului de lupte Marcel Grigore, ei sunt acum campioni nationali si internationali in acest sport. Cei doi campioni nationali si internationali, Alfred si Manuel Stoica sunt sustinuti financiar de Partida Romilor Pro-Europa la toate competitiile la care participa.

Primul turneu International de Lupte Greco-Romane din Botosani a reunit aproape 200 de sportivi din trei tari si din Romania.
Clubul Sportiv si-a adjudecat primul loc in clasamentul pe echipe adunand nu mai putin de 17 medalii. C.S. Speranta si C.S. Comrat, ambele din Republica Moldova s-au clasat pe locurile II si III.

Turneul a oferit emotii antrenorilor botosaneni, mai ales ca in finala categoriei 35 de kilograme s-au infruntat cei doi verisori, Manuel Stoica si Alfred Stoica, primul fiind declarat castigator.

Au mai castigat pentru judet: Ispir Florin, Gabriel Cosmin, Stoica Marius, Zarafin Emar, Stefanache Codrut si Rudai Constantin. De asemenea, pe unul din primele trei locuri s-au mai clasat Moisa Gilbert, Cotofanu Vlad, Sandu Rares, Rotariu Robert, Ciobanu Vlad, Zigman Alexandru si Traian Costinel.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015