Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională a Partidei Romilor „Pro-Europa” – VREM RESPECT, în judeţul Hunedoara

Published

on

Membrii PRPE Sucursala județului Hunedoara a desfășurat în Municipiul Hunedoara, campania civică ,,VREM RESPECT ” în perioada 18 – 20 octombrie .

Membrii Consiliului Director s-au deplasat în comunitățile de romi, pentru a informa cetățenii de etnie romă cu privire la Campania civică ,,VREM RESPECT” demarată la nivel național.

Cu această ocazie s-a discutat și s-au identificat probleme și nevoi ale populației de etnie romă în domeniul educației, sănătătii și infrastructurii.

S-au colectat date socio-demografice despre populație, accesul și participarea școlară, situația persoanelor fără acte de identitate, stare civilă și acte de proprietate prevăzute în Fisa localități.

Campania a continuat cu activități extrașcolare cu elevii claselor V-VIII de la Școala gimnazială Nr. 1, unde ponderea elevilor de etnie romă este mare.

În data de 20.10.2019 a avut loc Adunarea Generală pentru reorganizarea sucursalei locale a PRPE din municipiul Hunedoara.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015