Connect with us

La zi

Campania naţională a Partidei Romilor „Pro-Europa” – VREM RESPECT, în judeţul Maramureş

Published

on

Pe 13 octombrie 2019, Partida Romilor „Pro-Europa”,sucursala județului Maramureș, a desfășurat o amplă acțiune în localitatea Seini unde au participat peste 75 de persoane din comunitate, membrii ai organizației noastre.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate principalele probleme și nevoi ale comunității rome din Seini, identificate prin fișa localității. Astfel, în cadrul reuniunii s-au propus soluții pentru rezolvarea problemelor.

La această importantă întâlnire au fost prezenți reprezentanți ai administrației locale, viceprimarul localității, directorul școlii și alți factori de decizie din plan local.

Partida Romilor „Pro-Europa” Maramureș îsi manifestă deschiderea pentru încheierea unui parteneriat real cu primăria din localitatea Seini, în vederea identificării și implementării unor soluții fezabile pentru comunitate .

În acest sens, în cadrul aceleiași întâlniri, membrii asociației și-au ales președintele și structura de conducere a organizației din localitatea Seini, toate acestea în conformitate cu statutul Partidei Romilor.

Campania civica VREM RESPECT continuă în județul Maramureș.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015