Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională VREM RESPECT în Baia Mare

Published

on

Partida Romilor „Pro-Europa” sucursala județului Maramureş, s-a deplasat în municipiul Baia Mare, în cartierele locuite de romi Cuprom și Craica, în cadrul campaniei civice “VREM RESPECT”.

Principalele probleme ale romilor identificate de PRPE sucursala Maramureş în aceste două cartiere sunt:

  • case, daca le putem numi așa, construite din scânduri si învelite cu plastic;
  • case neracordate la rețeaua de energie electrică, deși suntem la mai bine de 140 de ani de la inventarea becului electric;
  • copii care au abandonat școala pentru ca sunt nevoiți să aibă grijă de frații lor mai mici…si multe alte probleme de neconceput pentru anul 2019 si pentru secolul XXI.

Campania civica: „VREM RESPECT!, continua în următoarele zile, cu Fișa Localității care va cuprinde problemele romilor din municipiul Baia Mare.

PRPE Maramureş solicită primarului din Baia Mare o întâlnire, în calitate de reprezentanții ai romilor, pentru a identifica cele mai fezabile soluții la problemele semnalate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015