Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională VREM RESPECT în judeţul Bihor

Published

on

În cadrul campaniei naţionale „VREM RESPECT” în localitatea Ineu din judeţul Bihor, a avut loc ședința de constituire a filialei locale.

Este de remarcat faptul că la ședință a fost prezent atât primarul localității Togor Dumitru, cât și directorul scolii Cordovan Ioan, cel din urmă fiind de etnie romă.

Cu acest prilej, cei prezenți și-au expus problemele, cele mai acute fiind legate de obținerea actelor de proprietate pentru locuințe, primarul exprimandu-si toată disponibilitatea pentru rezolvarea acestei situații.

Totodată, acesta și-a oferit sprijinul pentru numirea unui expert pentru problemele romilor, care va fi desemnat cu prilejul ședinței filialei locale Ineu, care va avea loc in 30 noiembrie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015