Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională VREM RESPECT în judeţul Olt

Published

on

Pe 25 octombrie 2019, Partida Romilor „Pro-Europa” Sucursala Olt prin președintele Curt Sandu alături de domnul Iulian Paraschiv, a demarat campania naţională “VREM RESPECT” și la Caracal.

Membrii comunității locale, prezenți în număr mare la dezbateri, au luat parte la procesul de reorganizare a organizației locale a PRPE Caracal.

Alături de noua structură, conducerea PRPE Olt a început procesul de mobilizare a comunității în jurul propriilor interese, identificarea problemelor reale, promovarea și asumarea identității, precum și campania stopării căsătoriilor timpurii.


Următoarea întâlnire a domnilor Curt Sandu și Iulian Paraschiv cu liderii locali va avea loc în cadrul Grupului de Lucru Mixt, care va fi organizat în cadrul Primăriei Municipiului Caracal, ocazie cu care vom dezbate alături de reprezentanții administratiei publice locale problemele romilor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015