Connect with us

La zi

Campania Naţională VREM RESPECT în judeţul Vaslui

Published

on

Pe 4 septembrie în judeţul Vaslui a fost organizată Adunarea Generală de la nivelul județului, la care au participat câte 3 reprezentanți din fiecare sucursală.

Pe lângă membrii organizației județene, au participat și mediatorii școlari, sanitari, experții locali din Primărie, consilierii aleși pe listele Asociației Partida Romilor, reprezentatul BJR-ului.

De asemenea, au participat și Președintele Consiliului Județean, domnul Dumitru Buzatu, precum și Prefectul, domnul Eduard Popica, care au apreciat obiectivele Campaniei Nationale VREM RESPECT și au promis ca vor sprijini toate demersurile și problemele pe care le vom identifica cu ajutorul Fisei Localității.

În cea de a 2-a parte a întâlnirii, membrii Consiliului Director județean, municipal precum și Secretariatul au fost informați, prin intermediul Deciziei Președintelui nr. 5797/01.10.2019, că, începând cu data de 01.10.2019, au fost revocați din funcție, în frunte cu domnul Constantin Titu, președintele APRPE-VASLUI, urmând ca, odata cu data emiterii Deciziei, deputatul Partidei romilor „Pro-Europa” în Parlamentul României, Daniel Vasile va reprezinta interesele comunității de romi de pe raza județului Vaslui, pe o perioada determinată, respectiv până la data viitoarelor alegeri ale unui nou Consiliu Director la nivel judetean și municipal.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015