Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională VREM RESPECT la Baia Mare

Published

on

Pe data de 14.11.2019, Asociația Partida Romilor Pro-Europa sucursala județului Maramureș, s-a deplasat in localitatea Baia Mare, unde este o comunitate cu pondere mare de romi.


Principalele activități au vizat, identificarea problemelor si nevoilor reale ale romilor din localitate, in domenii precum, accesul la educație, sănătate, ocuparea forței de muncă, infrastructură, documente de identitate si de proprietate.

Echipa PRPE Maramureş a intocmit o Fișă a Localitatii cu problemele identificate, pentru a le putea transmite autorităților si instituțiilor Administrației Publice Locale.


Campania naţională a Partidei Romilor „Pro-Europa” – VREM RESPECT, continua în următoarele zile, completând fișa localității in cartierele de romi, locuite pe raza municipiul Baia Mare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015