Connect with us

La zi

Campania Partidei Romilor „Pro-Europa” – VREM RESPECT, în judeţul Brăila

Published

on

Pe data de 13 octombrie a avut loc Adunarea Generală a Partidei Romilor „Pro-Europa” din localitatea Însurăței. În cadrul acestei întâlniri au fost dezbătute problemele identificate de echipa PRPE Brăila în localitatea Însurăței.

Tot în cadrul acestei întâlniri, a fost reales de către comunitate, în funcția de președinte al filialei APRPE Însurăței, domnul Ionuț Ganea Costel. Această filială este formată din tineri cu dorință mare de implicare.

Președintele PRPE Brăila, Mărgean Bălăceanu a fost invitat împreună cu echipa în cadrul Bisericii Baptiste din Însurăței unde i s-a oferit ocazia de a le vorbi romilor despre ceea ce dorește să facă în viitorul apropiat în localitate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015