Connect with us

La zi

Campania Partidei Romilor „Pro-Europa” – VREM RESPECT, în judeţul Hunedoara

Published

on

Partida Romilor „Pro-Europa” filiala Hunedoara desfășoară în comuna Turdaş, campania naţională „VREM RESPECT”  în perioada 11 – 13 octombrie.

Membrii Consiliului Director s-au deplasat în comunitatea de romi din satul Pricaz (fabrică),unde au centralizat date socio-demografice pentru completarea Fişei Localităţii, pentru a identifica problemele și nevoile comunităţii, referitoare la: educație,sănătate și dezvoltare comunitară.

În cadrul campaniei VREM RESPECT s-au desfășurat activități de educație non-formală, ateliere de creație,campionat minifotbal, care au avut loc la Școala gimnazială Nr. 1 din comuna Turdaş.

Participanții la acest eveniment au fost 50 de elevi ai claselor I – VIII. Toţi participanţii au fost premiați.

În data de 13 octombrie a avut loc Adunarea generală pentru constituirea sucursalei locale a Partidei Romilor „Pro-Europa” din comuna Turdaş, unde a fost ales președinte domnul inginer Mireştean Gabriel.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015