Connect with us

La zi

Campania „VREM RESPECT” în judeţul Mureş

Partida Romilor

Published

on

Campania naţională a Partidei Romilor „Pro-Europa”, „VREM RESPECT” este în plină desfăşurare în judeţul Mureş. Alături de liderii locali ai Partidei Romilor „Pro-Europa” se află şi prim-vicepeşedintele PRPE, Cătălin Manea.

„Astăzi am fost împreună cu liderii Partidei în localitatea Vânători din județul Mureș. Peste 200 de copii au nevoie de sprijinul nostru.

Şcoala din satul Șuard trebuie urgent renovată. Aceasta se află într-o stare avansată de degradare. Copiii nu pot merge la acea școală, iar şcoala din Vânători a devenit neîncăpătoare. Nu avem avem voie să le luăm acestor copii singura lor șansă, dreptul la educație.”, a declarat Cătălin Manea, prim-vicepreşedintele Partidei Romilor „Pro.Europa”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015