Connect with us

News

Campionatul de Minifotbal al Minoritatilor Nationale

Avatar

Published

on

Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania a organizat in zilele de 14-15 iunie, in Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, o competitie sportiva de tipul unui campionat de minifotbal intre organizatiile minoritatilor din Bucuresti. Acest eveniment a avut ca scop promovarea unui mod de viata sanatos, a dialogului intercultural dar si consolidarea relatiilor intre organizatii.

La acest campionat au fost invitate cinci organizatii ale minoritatilor.
– Partida Romilor Pro-Europa
– Uniunea Elena din Romania
– Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania
– Uniunea Democrata Maghiara din Romania
– Uniunea Ucrainenilor

In prima zi a campionatului, echipa Partida Romilor Pro Europa a fost invinsa de Comunitatea Rusilor Lipoveni si a obtinut un egal cu Uniunea Ucrainenilor.

A doua zi, echipa Partidei Romilor a fost invinsa de Uniunea Elena din Romania si din nou invinsa, in prelungiri, dupa un meci extrem de greu cu Comunitatea Rusilor Lipoveni care au si castigat acest campionat.
Clasamentul final a fost urmatorul:
Locul I- Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania
Locul II – Uniunea Ucrainenilor din Romania
Locul III – Uniunea Elena din Romania
Locul IV – Partida Romilor Pro-Europa

Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si Uniunea Maghiara din Romania nu au raspuns prezent invitatiei de a participa la acest campionat.
Multumim si felicitam toate organizatiile prezente la acest campionat si spera ca pe viitor relatiile dintre noi sa fie una de buna colaborare in orice fel de activitati. Multumim si Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone coorganizatorul acestui proiect.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015