Connect with us

La zi

CNA: B1 TV şi România TV amendate în „Cazul Sorina”; Realitatea TV – somaţie publică

Published

on

Posturile B1 TV şi România TV au fost amendate, marţi, de CNA, pentru încălcarea legislaţiei în „Cazul Sorina”, în timp ce Realitatea TV a primit o somaţie publică.

În urma reluării votului, membrii CNA au decis ca postul B1 TV să fie amendat cu 10.000 de lei, iar România TV cu 15.000 lei, ambele propuneri aparţinând lui Radu Herjeu, membru al Consiliului. El a propus şi sancţionarea postului Realitatea TV cu o somaţie publică.

Din monitorizările CNA a rezultat că în „Cazul Sorina” la majoritatea posturilor s-a relatat, „într-un mod iresponsabil”, inclusiv despre „traficul de organe”, reproşându-se faptul că nu au fost prezentate dovezi şi că a fost încălcată legislaţia audiovizuală în domeniul protecţiei minorului.

Tot în şedinţa de marţi, CNA a amendat posturile Gold FM şi Rock FM cu câte 15.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015