Connect with us

News

Cupa Scorpion 7 decembrie 2013

Avatar

Published

on

Cupa Scorpion a avut loc pe 7 decembrie in sala de lupte din incinta Liceului Mircea Eliade din Bucuresti. Scopul evenimentului a fost acela de a testa copiii, minicadetii, cadetii si juniorii, fete si baieti, ce urmeaza sa participe la campionatele nationale si internationale de stil si interstiluri.

Cluburile sportive au ocupat clasamentul astfel:
Locul I – CS Rapid Bucuresti – 15 medalii de aur
– 13 medalii de argint
– 16 medalii de bronz
Locul II – CS Sagitarius – 13 medalii de aur
– 12 medalii de argint
– 11 meladii de brobz
Locul III – CS Komura Valenii de Munte – 4 Medalii de aur
– 10 medalii de argint
– 32 medalii de bronz
Locul IV – CS Scorpion – 10 medalii de aur
– 9 medalii de argint
– 4 medalii de bronz

Karate-do reprezinta o activitate fizica a caror participanti invata sa lupte fara arme, cu mainile goale.
A face karate inseamna a te imbunatati pe tine insuti, a atinge un nivel de armonie intre minte si trup, a adopta si transmite un set de valori de viata.
Prin exercitii fizice, practicantii dobandesc flexibilitate, putere, echilibru, agilitate, reactii rapide.
Practicantii, numiti karateka, cultiva nu numai conditie fizica ci isi cunosc propriul corp si mai important, propriile limite.

Desi nu este un sport de echipa, spiritul de echipa se cultiva datorita accentului pus pe respectul fata de colegii de antrenament, munca alaturi de ei si astfel un puternic spirit de echipa se dezvolta in inima fiecarui karateka.

Cupa Scorpion la karate este organizata de Clubul Sportiv Scorpion cu sprijinul Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si al Federatiei Romane de Karate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015