Connect with us

Social

Cursuri de calificare şi oferte de locuri de muncă pentru orice pregătire, la Târgul de carieră feroviară

Nouă companii şi-au anunţat participarea la Târgul de Carieră Feroviară în România, care se desfăşoară online în perioada 23 – 25 noiembrie 2021

Published

on

Nouă companii şi-au anunţat participarea la Târgul de Carieră Feroviară în România, care se desfăşoară online în perioada 23 – 25 noiembrie 2021.

La această ediţie a târgului, organizat de CFiR – singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină – companiile prezente au în oferta lor de la cursuri de calificare şi oportunităţi pentru tineri până la locuri de muncă pentru oricine, cu orice pregătire.

În prima zi, marţi, 23 noiembrie 2021, Amedeo Neculcea, director general adjunct la Grup Feroviar Român, va prezenta compania şi strategia de personal, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidaţii vor avea ocazia de a se afla faţă în faţă cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidaţii au astfel posibilitatea de a susţine interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar şi străinătate) şi de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon şi boxe/căşti.

Participarea este gratuită şi accesibilă tuturor persoanelor care sunt în căutarea unei oportunităţi de carieră în domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină.

Până în acest moment la târg şi-au anunţat participarea nouă companii care vin cu o ofertă bogată de locuri de muncă, atât din punct de vedere al nivelului de studii şi calificărilor necesare, cât şi din punct de vedere al zonei în care posturile sunt disponibile. Sunt anunţate posturi pentru cei cu studii superioare, studii medii, dar şi diverse calificări, în România, dar şi in străinătate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015