Connect with us

La zi

Daniel Breaz: Nu a spus nimeni că Muzeul Holocaustului va fi construit în curte la Antipa

Published

on

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a declarat miercuri seară că Muzeul Holocaustului nu va fi construit în curtea Muzeului Antipa şi a menţionat că există şase sau şapte posibile locaţii unde acesta ar putea fi realizat.

„Noi discutăm şi o să înfiinţăm acest muzeu al Holocaustului. Nu a spus nimeni că îl punem în curte la Antipa. Dar văd aşa cum se propagă ceva în spaţiul public. Noi o să înfiinţăm acel muzeu. Sunt instituţii care au spus foarte clar că este nevoie de un astfel de muzeu. Vom găsi o locaţie pe raza municipiului Bucureşti unde vom aşeza acest muzeu”, a afirmat demnitarul la Realitatea TV.

El a spus că o hotărâre de guvern va prevedea înfiinţarea Muzeului Holocaustului.

„Vom avea o hotărâre de guvern privind înfiinţarea muzeului respectiv, după care avem mult mai multe variante discutate cu cei de la Primăria Generală a Capitalei, unde ar fi posibile locaţii pentru a putea fi aşezat acest muzeu. Nu discutăm despre Antipa. (…) Niciodată nu a venit cineva care să spună ‘mergem să facem muzeul acolo’. Mai avem şase-şapte variante”, a mai arătat Breaz. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015