Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 02.11.2019

Împreună cu liderii organizațiilor locale ale Partidei Romilor, echipa emisiunii noastre s-a deplasat de această dată în două zone cu mari comunități de romi din Ardeal

Published

on

Sâmbătă aceasta, la emisiunea „Din viața romilor” continuăm să urmărim îndeaproape cum se desfășoară la nivel național campania civică „Vrem respect!”, inițiată și derulată de Asociația Partida Romilor Pro-Europa.
Împreună cu liderii organizațiilor locale ale Partidei Romilor, echipa emisiunii noastre s-a deplasat de această dată în două zone cu mari comunități de romi din Ardeal, la Roșia Montană, în județul Alba și în Petelea, la Mureș, cu gândul de a surprinde cât mai multe aspecte din viața lor de zi cu zi.
Care sunt problemele romilor din Ardeal și ce soluții se pot găsi cu sprijinul autorităților locale și a reprezentanților Partidei Romilor la nivel local, aflați sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015