Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 04.09.2021

Published

on

Sâmbăta aceasta discutăm despre începutul noului an școlar în condițiile noilor reguli și măsuri de prevenție. Care vor fi provocările de anul acesta atât pentru elevii romi cât și pentru majoritari, aflăm de la invitații lui Sorin Sandu: Elena Radu-profesoară de limba romani la Școala nr. 136 din București, Cătălin Manea-deputatul minorității rome în Parlamentul României și Marian Daragiu – sociolog. Vorbim și despre un gest minim de reparație morală la Galați, acolo unde o placă comemorativă în amintirea victimelor rome ale Holocaustului, a fost inaugurată de curând. Vă arătăm imaginile emoționante în ediția de sâmbătă.

Tot atunci v-am pregătit un material special despre ,,Kathe, Akana”- primul festival internațional de teatru rom din România. Materialul informativ despre acțiunile Partidei Romilor la nivel de teritoriu va fi prezent ca de fiecare dată.

Din Viața Romilor vă dă întâlnire sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015