Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 04.12.2021

Published

on

Sâmbăta aceasta, în emisiunea Din Viața Romilor, v-am pregătit un reportaj inedit despre viața unui rom de succes. Nicu Constantin zis și Tamango, are o poveste de viață inspirațională. În trecut, o glorie a cântecului lăutăresc, astăzi și-a schimbat radical destinul luând viața de la început în domeniul afacerilor. Ce provocări ale destinului a avut de înfruntat Tamango, cum îl văd prietenii și ce învățăminte împărtășește fostul lăutar noii generații de romi, aflați la emisiunea noastră!

Tot în această ediție vă prezentam imagini din satul Pojorâta, în comuna Lerești unde a avut loc sfințirea singurului monument din țară închinat soldaților romi care au luptat pentru Romania în timpul celui de-al doilea război mondial. De asemenea, continuăm să vă prezentăm acțiunile derulate de coordonatorii regionali ai Partidei Romilor în mijlocul comunităților de romi din județele Bacău, Suceava, Gorj și Sălaj.

Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV sau duminică, de la ora 16.30 pe N24 Plus!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015