Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 06.11.2021

Published

on

Sâmbătă, la emisiunea Din viața romilor vorbim despre realitățile din comunitățile de romi, în special în contextul situației de criză cu care se confruntă România. Vă prezentăm mesajul adresat de președintele Partidei Romilor „Pro Europa”, Nicolae Păun, reprezentanților clasei politice în legătură cu perpetuarea iresponsabilă a actualei crize guvernamentale.
De asemenea, invitații Monicăi Cornea: Bogdan Paraschiv, secretar general al Partidei Romilor și Cătălin Manea, deputatul minorității rome, vor prezenta deschis situația din comunitățile de romi, soluțiile propuse în domenii prioritare precum: educația, sănătatea și dezvoltarea comunitară, dar și informații de ultimă oră privind învățământul pentru elevii romi si promovarea istoriei romilor la nivel național. In partea a doua, dezbaterea continuă cu lideri reprezentativi ai Partidei Romilor: Iulian Paraschiv, președinte al Agenției Naționale pentru Romi, Marian Daragiu, subsecretar de stat in Ministerul Educației și Daniel Vasile, prim-vicepreședinte al Partidei Romilor. Aceștia evaluează realist situația romilor, argumentată cu experiențele din regiunile pe care le coordonează. Vedeți ce s-a făcut și ce nevoi mai au comunitățile de romi, ce blochează implementarea strategiilor pentru romi și ce inițiative sunt pregătite pentru sprijinirea comunităților în această perioada dificilă, urmărind dezbaterile obiective din platoul nostru.
 
Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV sau duminică, de la 16.30, pe N24 Plus!
#partidaromilor #dinviataromilor
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015