Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 10.04.2021

Published

on

Sâmbăta aceasta Din Viața Romilor vine cu vești bune! Emisiunea noastră a înregistrat un nou record de audiență săptămâna trecută, iar mai multe informații aflați sâmbătă, de la ora 10.00! Vă mulțumim că ne-ați ales!

Săptămâna aceasta a fost plină în evenimente dedicate zilei de 8 aprilie atunci când, anual, la nivel internațional, sărbătorim minoritatea romă. Vom afla detalii despre istoricul zilei, ne vom aminti cum a arătat 8 aprilie în anii anteriori pandemiei și vom vedea mesajele oferite de artiștii și liderii romi cu ocazia acestei zile. Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor ,,Pro-Europa” a oferit mesajul său de susținere având în vedere că pentru al doilea an consecutiv, această sărbătoare este organizată în condiții speciale din cauza restricțiilor date de virusul covid-19. Avem imagini și de la Palatul Parlamentului, acolo unde oaspeți de seamă au participat la O Masă Rotundă dedicată sărbătorii de 8 aprilie.

Din viața romilor se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora10.00, pe Național TV

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015