Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 11.09.2021

Published

on

Sâmbăta aceasta veți putea urmări un scurt omagiu adus președintelui Asociației Partida Romilor Pro-Europa, filiala Bistrița-Năsăud, Emil Neia Lăcătuș, omul care și-a dedicat întreaga sa viață comunităților de romi.

Tot sâmbătă, v-am pregătit un material realizat cu ocazia vernisajului de artă contemporană al minorităților rome, Zoom in – Zoom out, desfășurat în București. La eveniment au participat nume mari din zona artistică, printre care: Eugen Raportoru, Marian Petre, Mariana Constantinescu Bileca, Viorel Curt, Olimpia Magheru, Renata Mihaly și Nahum Sternberg. De asemenea, în platoul emisiunii vor fi prezenți deputatul romilor în Parlamentul României, Cătălin Manea și profesorul Ion Micuță, expert local pe problemele romilor, pentru a dezbate scenariile propuse de Ministerul Educației cu privire la începutul acestui an școlar.  Nu ratați, sâmbăta aceasta, emisiunea Din viața romilor, începând cu ora 10.00 pe Național Tv sau duminică, de la 16.30 pe postul N24Plus!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015