Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 11.12.2021

Published

on

Sâmbăta aceasta, la emisiunea „Din viața romilor”, colonelul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, vine alături de noi pentru a răspunde întrebărilor despre răspândirea noului corona virus, dar și pentru a explica de ce vaccinarea este o măsură de prevenție esențială pentru sănătatea publică. Împreună cu Iulian Paraschiv, președintele Agenției Naționale pentru Romi, invitații noștri, vă vor prezenta toate datele pe înțelesul tuturor, precum și un mesaj adresat comunităților de romi din România, din partea doctorului Valeriu Gheorghiță, invitatul nostru special de astăzi.

De asemenea, va invitam sa vedeți cum s-au bucurat copiii din Sectorul 5 de darurile oferite de Partida Romilor primite de la Moș Nicolae si va prezentam cum sunt încurajați si sprijiniți micii sportivi de la Clubul Scorpion București să facă mișcare și să ducă o viață sănătoasă. Copiii implicați în grupele de educație ante preșcolară din Comuna Copăcel, Județul Bihor au primit premii din partea organizației Partida Romilor, în cadrul concursului cu tematica „Familia Mea Marian Daragiu, coordonatorul acțiunii si vicepreședintele Partidei Romilor, a subliniat rolul și importanța educației timpurii pentru copii, ca premisă a unui start favorabil pentru un parcurs educațional de succes.

Tot in ediția de astăzi vedeți și mesajul deputatului Cătălin Manea din Parlamentul României de ziua Constituției, dar și cum se implică Daniel Vasile, prim vicepreședintele Partidei Romilor in viața comunităților de romi din zona Moldovei!

Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminică de la 16.30, pe postul N24 Plus!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015