Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 16.02.2019

Published

on

În ediția de sâmbătă, 16 februarie, vă arătăm imagini de la semnarea unui nou protocol între Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Asociația Partida Romilor Pro Europa. Aflați care sunt opțiunile educaționale din anul școlar 2019 – 2020 pentru elevii romi.

Invitatul nostru “ La un ceai cu rom” este Daniel Rădulescu, președintele Agenției Naționale pentru Romi. Vom discuta despre cum sunt implementate la nivel guvernamental măsurile prevăzute în strategia de incluziune a romilor, precum și despre cum sunt evaluate și gestionate nevoile persoanelor din grupurile vulnerabile. Vă vom prezenta ce recomandări face Agenția Naționala pentru Romi în legătură cu problemele educaționale, locative sau de infrastructură din comunități.

Puteți urmări emisiunea „Din viața romilor” în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 9, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015