Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 17.04.2021

Published

on

Sâmbătă, de la ora 10:00, echipa emisiunii Din viața romilor v-a pregătit o ediție omagială, în memoria celor trei mari nume ale muzicii lăutărești care, din nefericire, s-au dus mult prea repede dintre noi: Gabi Luncă, Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu. Vă vom prezenta imagini din arhiva emisiunii noastre, din momentele în care cele trei personalități ne-au bucurat cu muzica și prezența în studiourile noastre. Buni prieteni și colegi de scenă care i-au cunoscut îndeaproape pe cei trei artiști ne vor destăinui povești din culisele vieții acestora, de la cum au cunoscut succesul și până la ultimul drum.
Vă invităm să urmăriți sâmbătă emisiunea Din viața romilor, într-o ediție in memoriam Gabi Luncă, Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu, voci care de acum înainte vor cânta în ceruri, alături de îngeri.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015