Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 17.07.2021

Published

on

Sâmbăta aceasta urmăriți imagini de la evenimentul intitulat Uniți prin educație-o inițiativă a Organizației de Tineret Partida Romilor Pro-Europa în colaborare cu DGASPC sector 5.

Scopul proiectului a fost acela de a-i încuraja pe copiii proveniți din mediile vulnerabile să participe la activități interactive, să se distreze și să lege prietenii. Un proiect de succes a fost implementat de curând în comuna 1 Decembrie din județul Ilfov. 20 de tineri romi și neromi au câștigat fiecare 25.000 de euro bani proveniți din fonduri europene nerambursabile. Ce afaceri vor demara aceștia pe plan local, vedeți în ediția de sâmbătă. Încă este vară dar timpul trece foarte repede iar elevii trebuie să cunoască din timp oferta educațională a Colegiului Național Ucecom Spiru Haret, din București. În acest sens v-am pregătit un material special menit să îi ajute pe elevii care se gândesc să opteze pentru o școală profesională. Din viața romilor se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015