Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 18.01.2020

Săptămâna aceasta începem seria emisiunilor din anul 2020 cu primul eveniment important de pe agenda Asociației Partida Romilor Pro Europa.

Avatar

Published

on

Primarul din Târgu Mureş a declarat în spațiul public la începutul acestei săptămâni, că acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului ar trebui abordată într-un alt mod decât în prezent, el propunând introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care doresc să aibă copii, evitând astfel situaţiile în care sunt aduşi pe lume copiii, doar ca părinţii să aibă o sursă de venit. Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în privinţa declaraţiilor primarului municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, edilul fiind chemat la audieri, în cursul zilei de marţi, 21 ianuarie. Mai multe informații cu privire la această situație, aflați sâmbătă, 18 ianuarie, la emisiunea “Din viața romilor”! Săptămâna aceasta începem seria emisiunilor din anul 2020 cu primul eveniment important de pe agenda Asociației Partida Romilor Pro Europa. Săptămâna trecută echipa emisiunii noastre a fost alături de liderii organizației la nivel național în cadrul desfășurării primei ședințe a Consiliului Director din acest an. 2020 se anunță un an foarte important pentru România și implicit pentru minoritatea romă. Vă prezentăm în cadrul emisiunii noastre planurile și viitoarele acțiuni ale liderilor Partidei Romilor din mai multe județe, pentru viitorul comunităților pe care le reprezintă! Din viața romilor, sâmbătă, de la ora 10.00, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015