Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor -18.04.2020

Published

on

Sâmbătă, 18 aprilie, la emisiunea „Din viața romilor”, Monica Cornea îl are invitat pe Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro Europa, alături de care va discuta subiecte de actualitate, în contextul desfășurărilor sociale, politice și economice ale ultimelor zile. Nicolae Păun își exprimă îngrijorarea și indignarea față de stigmatizarea romilor în spațiul public, fenomen întreținut prin comentariile rasiste făcute de anumite persoane publice în această perioadă.
Vom vedea și cum afectează pandemia de coronavirus comunitățile sărace din România, dar și ce acțiuni de susținere pentru cetățeni a demarat Partida Romilor în acest sens, ajutând în prezent mii de persoane din întreaga țară să beneficieze de alimente și bunuri de primă necesitate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015