Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 18.07.2020

Avatar

Published

on

În această sâmbătă, pe 18 iulie, emisiunea „Din viața romilor” vă arată cum anume Asociației Partida Romilor „Pro Europa” vine în sprijinul tinerilor. Vă prezentăm programe naționale de informare și consiliere pentru toți cei care își doresc să-și continue studiile, precum și rezultatele campaniei naționale SOS COPIII ROMI. Realizatoarea emisiunii noastre, Monica Cornea, îi are ca invitați pe Adrian Berbec, președintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor și pe Marius Căldăraru, consilier pentru romi în cadrul Direcției pentru minorități a Ministerului Educației.


În aceeași ediție vom vorbi despre importanța alegerilor locale pentru viitorul și bunăstarea comunității, dar și despre necesitatea unei mai bune informări a cetățeanului înainte de a merge la vot. În acest sens discutăm cu Irina Zamfirescu, activist pentru drepturile omului și comunitate, director de programe în cadrul agenției ActiveWatch.


Nu pierdeți, așadar, ediția de sâmbătă a emisiunii „Din viața romilor”, de la ora 10, la Național TV!
Vestimentaţia moderatoarei a fost asigurată de DEPOT 96

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015